INDUSTRIE – PUBLIEKE SECTOR – PARTICULIEREN

Al onze werven worden uitgevoerd zonder onderaanneming.

ONZE DIENSTEN

1REINIGING

Een rioleringssysteem heeft geregeld onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Daar komen verschillende technieken en werkmethoden bij kijken.

Lees verder

2REINIGING MET HOGEDRUK

Hogedrukreiniging kunnen we in de volgende situaties toepassen. We doen dat steeds met een combi-voertuig voorzien van een vacuümpomp en een hogedrukpomp.

Lees verder

3RUIMING EN REINIGING

Godart beschikt over combi-vrachtwagens voor interventies bij particulieren en in de industrie. Daarmee kunnen we (niet-toxisch) slib weghalen uit moeilijk bereikbare locaties.

Lees verder

4ONTSTOPPING VAN DRUKLEIDINGEN

Drukleidingen met een diameter van DN 60 tot DN 150 en een lengte tot 3km

Lees verder

5BEHANDELING VAN DE AFVALPRODUCTEN

Na het ruimen zorgt Godart voor de snelle en efficiënte verwijdering van het afvalslib, met inachtneming van alle geldende veiligheidsvoorschriften..

Lees verder

6CAMERA-INSPECTIE

Een rioleringsnetwerk in gebruik is onder hevig aan slijtage. De diagnostische controle van leidingen is dan ook een must. Met een (tele)visuele inspectie krijgen we een beeld van de toestand van het stelsel.

Lees verder

7Rioolrenovatie

Na de diagnostische controle van leidingen kan Godart verschillende technieken aanbieden voor rioolrenovatie. Voor elke situatie is er telkens één gepaste techniek.

Lees verder

8RENOVATIE VAN BEZOEKKAMERS

Inspectieputten in het rioleringsstelsel zijn aan slijtage onderhevig, onder andere door de bovengrondse bewegingen van het verkeer.

Lees verder
'EGOUTTAGE-GODART

9STUDIE

Sinds enkele jaren kan Godart kadasterplannen afleveren van leidingstelsels. Dat doen we voor intercommunales, industriële klanten en beheerders van gebouwen (syndics).

Lees verder