OVER ONS

OVER ONS


Het bedrijf Godart zag het levenslicht in de lente van 1999, toen nog in de landbouwsector. In de jaren daarna maakten we een voortduren evolutie door op het vlak van onze bedrijfsactiviteit, wat ons ten slotte naar de sector bracht waarin we vandaag sterk staan: het onderhoud en de renovatie van rioleringsstelsels. We zijn actief in Vlaanderen, Wallonië en voorbij de landsgrenzen en we bedienen zowel particulieren als professionele klanten in de publieke sector en de industrie.

Dankzij moderne voertuigen, performante camera’s en vernieuwende procedés heeft Godart altijd een gepast antwoord voor de complexe noden en professionele vereisten van onze klanten. We combineren up-to-date technologie met grote vakkennis van onze medewerkers, waardoor we steeds de meest kostefficiënte én hoogkwalitatieve diensten aan kunnen bieden. Al onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring en nemen geregeld deel aan complementaire opleidingen.

Elke interventie is verschillend, zoals elke klant dat is. Toch is onze missie steeds dezelfde: door goed te luisteren willen we u, onze klant, betrouwbare, snelle en kostefficiënte diensten leveren, op maat gesneden van de voorliggende situatie, en steeds uitgevoerd volgens de Europese normen op het vlak van kwaliteit en milieu.

Al onze werven worden uitgevoerd zonder onderaanneming.